Doua persoane au murit intr-un intr-un accident care a avut loc DN 66 Targu Jiu - Petrosani, in localitatea Plopsoru, in care au fost implicate un autoturism si un autotractor cu semiremorca, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR. Alte doua persoane au fost ranite.

La ora transmiterii aceste stiri traficul rutier este intrerupt in zona pe ambele sensuri de deplasare.

La fata locului se afla politia rutiera competenta teritorial, care ia masuri pentru limitarea pagubelor, preintampinarea producerii unor situatii mai grave, desfasurarea cercetarii locului faptei si fluidizarea traficului.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Romina Dochian, a declarat, pentru AGERPRES, ca la fata locului au actionat doua echipaje ale ISU Gorj, unul de descarcerare si unul SMURD. La fata locului urmeaza sa ajunga mai multe ambulante, a precizat directorul Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.