Un politist in varsta de 43 de ani, din Braila, a fost impuscat mortal, sambata, de catre un alt agent, in timpul unei partide de vanatoare autorizate, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Braila, Jenel sogor, precizand ca a fost vorba despre un accident.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc in jurul orei 10.30, la o vanatoare autorizata de mistreti, organizata pe fondul de vanatoare din comuna Maxineni, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Braila a precizat ca la partida de vanatoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Braila.

El a afirmat ca in timpul partidei un vanator in varsta de 36 de ani a impuscat in cap, accidental, un alt vanator, in varsta de 43 de ani, care a murit pe loc. Conform sursei citate, in acest caz se fac cercetari pentru ucidere din culpa, ancheta fiind coordonata de un procuror criminalist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.