Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi in general frumoasa si calda la deal si munte, dar si in vestul si nord-vestul tarii, unde cerul va fi variabil, mai mult senin. In restul tarii vor fi innorari temporare, iar in zonele joase, pe arii restranse, dimineata si seara va fi ceata, poate chiar si burnita. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului si pe crestele montane. Mmaxime vor fi cuprinse intre 3 garde la Miercurea Ciuc si 12 la Timisoara, poate si mai mult in Dealurile de Vest.

Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada din an si in Capitala. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si seara vor fi conditii de ceata. Dimineata vor fi 1-2 grade, iar la amiaza in jur de 8 grade.

  • Duminica
In zonele deluroase si montane si in regiunile vestice, vremea va fi in general frumoasa si calda, cu cerul variabil. In celelalte regiuni, din nou va fi o zi inchisa, cu valori termice, mai coborate decat maine, vor fi apropiate de mediile climatologice specifice acestei perioade. In centrul, sudul si estul tarii, local va fi ceata asociata cu chiciura si cu burnita. Cu totul izolat vor fi conditii de producere a poleiului. Temperaturile maxime vor avea valori negative in zonele cu ceata persistenta din Transilvania, dar trec de 10 grade in vest.

In Bucuresti

Vremea va fi mohorata, cu nori josi persistenti si, mai ales dimineata si seara, ceata asociata cu chiciura si trecator cu burnita. Dimineata, in jur de minus 3 grade, iar la amiaza, 1...2 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.