O romanca a murit, iar fiul ei este in moarte cerebrala dupa un atac armat comis de un italian cu probleme psihice, in apropiere de Roma, informeaza presa italiana.

Atacul armat a avut loc in localitatea Borgo Montella, situata in provincia italiana Latina, in apropiere de Roma, scrie La Repubblica.

Roberto Zanier, un barbat in varsta de 35 de ani care sufera de depresie profunda, si-a impuscat mama in varsta de 68 de ani, Norina Londero, in timp ce aceasta dormea. Dupa ce a fost prins, tanarul le-a explicat anchetatorilor ca a vrut sa o scape de "sfarsitul lumii". Desi era ora 5.00 dimineata, italianul a mers la o casa apartinand familiei sale, pentru a cere chiria unei familii de romani. Acolo a impuscat-o mortal pe romanca Elena T., in varsta de 44 de ani, si pe fiul acesteia, in varsta de 21 de ani, transportat in stare grava la spital. Criminalul a incercat sa mai omoare o femeie, dar arma pe care o avea se pare ca s-a blocat, scrie MEDIAFAX.

Dupa atac, italianul de 35 de ani a fugit cu o masina, fiind localizat si capturat, dupa o urmarire de cateva ore, in zona litoralului.

Potrivit site-ului Latina24Ore.it, tanarul roman ranit grav in atac, Andrei Gabriel B., este in moarte cerebrala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.