Cei care nu-si pot imagina Craciunul fara batai cu bulgari si ninsori ca-n povesti ar putea sa aiba parte anul acesta de o mare dezamagire.

Sunt slabe sanse sa ne bucuram de zapada, ne anunta meterologii, iar temperaturile vor fi mai mari decat in mod normal. Pana pe 23 decembrie nu se intrevad ninsori in nicio regiune din tara, relateaza stirileprotv.ro.

Temperaturile vor fi cu plus in aproape toata tara cu 4 grade mai mult decat normalul pentru aceasta perioada. Asa ca vom avea cel mult ploi sau lapovita.

Cei care vor intampina nasterea domnului la munte se pot astepta la medii de -7 grade noaptea si 4-5 la pranz. Asa ca stratul de zapada de acum s-ar putea topi si el sau sa se transforme in gheata. Si in Maramures ajungem la 1-2 grade ziua, iar in Nordul Moldovei Craciunul poate aduce maxime de 0 grade.

In Bucuresti, de pilda, ne asteptam sa fie mai cald cu 2 grade fata de normal. Asta inseamna -3 grade noaptea si 5 grade la pranz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.