Consilierii generali au aprobat, joi, suplimentarea bugetului RATB cu 44 de milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara, bani din care vor fi asigurate salariile angajatilor, alti 20 de milioane de lei fiind alocati suplimentar bugetului RADET.

Potrivit unui proiect de hotarare aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, bugetul Primariei Capitalei a fost diminuat cu 69.944.000 de lei de la obiectivul de investitii "Supralargire Fabrica de Glucoza".

Consilierii generali au aprobat alocarea, din fondul de rezerva bugetara al CGMB, a sumei de 44 de milioane de lei pentru Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Pe langa cei 44 de milioane de lei dati suplimentar Regiei Autonome de Transport Bucuresti pentru asigurarea salariilor angajatilor, au mai fost alocati peste 50 de milioane de lei Administratiei Strazilor, aproximativ 7,5 milioane de lei Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale, 6,8 milioane de lei Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement si 6,8 milioane de lei unor institutii de cultura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.