Sindicalistii din transporturi si servicii publice protesteaza, miercuri, in Piata Constitutiei, dupa ce marti dimineata angajatii de la metrou au fost in greva de avertisment timp de doua ore.

Mitingul de protest este organizat, miercuri, de la ora 13.00, in Piata Constitutiei, de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice "ATU - Romania".

Potrivit presedintelui federatiei sindicale, Ion Radoi, sindicalistii cer modificarea legislatiei sociale in vigoare si reclama imposibilitatea negocierii contractelor colective de munca, fondul de salarii fiind blocat la nivelul anului 2008.

Mitingul de protest are loc la o zi dupa ce sindicalistii de la metrou au fost, marti dimineata, intre orele 04.00 si 06.00, in greva de avertisment.

Sindicalistii ameninta ca daca revendicarile lor nu vor fi rezolvate, in 30 septembrie vor opri lucru pe termen nelimitat, atat la metrou, cat si la RATB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.