Jurnalistii de la Nemzetisport au fost dezgustati de o gafa comisa de Antena 1 in timpul difuzarii meciului de vineri seara.

Inainte de debutul partidei, cand postul TV a prezentat echipele de start, in dreptul steagului maghiar a aparut cel al Slovaciei.

Ungurii sunt cu atat mai scandalizati, cu cat intre Ungaria si Slovacia nu ar fi existat un conflict inter-etnic similar cu cel dintre romani si maghiari. De altfel, in Slovacia exista o lege potrivit careia steagul maghiar este interzis pe arene.

"Startul meciului a fost plin de evenimente neplacute. Fanii nostri au intors spatele la intonarea imnului nationalei, in timp ce imnul Ungariei a fost fluierat de tot stadionul. Coregrafia gazdelor a avut ca mesaj Primul Razboi Mondial, cand romanii au invadat Transilvania.(...) Ca tabloul sa fie complet, televiziunea care a produs meciul a incurcat steagul Ungariei cu cel al Slovaciei", noteaza nemzetisport.hu, citat de prosport.ro.

Presa maghiara: "Cosmar la Bucuresti!" Ce au spus despre ultrasii lor?

Dincolo de gafa comisa fara intentie (banuim noi), Antena 1 s-a detasat drept liderul audientei in seara de vineri. Patru milioane de romani au savurat fiecare minut al victoriei Romaniei impotriva Ungariei. Antena 1 a inregistrat aseara un rating mediu de 21.6% si 50.6% cota de piata in randul targetului comercial, 18-49 urban, scrie paginademedia.ro.

Sursa: prosport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.