Social 21 Iulie 2013 17:10
Ne asteapta un weekend cu vreme calduroasa, insa instabilitatea atmosferica este in crestere, relateaza MEDIAFAX.

Sambata, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in regiunile nordice, estice si la munte, local in centru si pe arii mai restranse in sud.

Izolat cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade, izolat, in Oltenia si in Muntenia.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa pe parcursul zilei, precipitatiile fiind posibile seara. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Duminica, temperaturile vor scadea in toata tara. In Oltenia, Muntenia si la munte temporar innorarile vor fi accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade in nordul Moldovei pana la 31 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 8 si 18 grade.

La mare

Cerul va fi temporar noros si trecator, in timpul zilei, vor fi averse insotite de descarcari electrice. Vantul slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 30 de grade, iar cele minime intre 18...19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.