Social 9 Iulie 2013 10:40
Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca propun masura arestarii preventive sau internarea acestuia la Spitalul Socola.

Procurorul-sef al DIICOT Iasi, Iulia Diaconu a declarat, marti, pentru MEDIAFAX ca Oliver Stan Florin, in varsta de 38 de ani, a fost retinut in urma audierilor si ca in cursul zilei de marti anchetatorii vor decide daca vor cere instantei sa emita pe numele acestuia mandat de arestare pentru 29 de zile.

"Este acuzat de acte de terorism. A fost retinut, iar in prezent se afla in arestul Politiei Iasi. Azi (marti - n.r.) se va decide daca va fi prezentat in fata instantei pentru arestare preventiva sau daca va fi internat la Spitalul Socola, pentru o expertiza psihiatrica", a spus procurorul-sef al DIICOT Iasi, Iulia Diaconu.

Citeste si: Atentat cu BOMBA la Universitatea "Asachi" din Iasi in timpul examenului de licenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.