Afla cum va fi starea vremii in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea va fi predominant frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu temperaturi maxime intre 17 si 24 de grade, usor mai mici pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri spre sfarsitul intervalului in nord-est, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificãri la munte, pe litoral si in delta, iar noaptea in Moldova.

Minimele termice se vor incadra intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

Duminica

Valorile termice vor inregistra o scadere in nord-est, in timp ce in restul tarii vremea se va mentine calda; temperaturile maxime vor fi de la 13...14 grade in nordul Moldovei pana la 23 de grade in Banat si vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vor fi ploi slabe, mai ales averse si vor fi posibile descarcari electrice, pe arii restranse in estul si in sud-estul tarii, precum si la munte si doar cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, in Moldova, estul Munteniei, iar noaptea in sudul Banatului.

Temperaturile minime se vor incadra in general intre 2 si 11 grade. Presiunea atmosferica nu va avea modificari importante, usor mai ridicata in nord-est.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.