O aeronava Wizz Air care venea de la Bucuresti si se indrepta catre Pisa (Italia) a aterizat, sambata, de urgenta, pe Aeroportul din Timisoara, dupa ce unui copil aflat la bord i s-a facut rau, la fata locului fiind o ambulanta.

Directorul Aeroportului din Timisoara, Daniel Idolu, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca pilotii cursei Wizz Air Bucuresti - Pisa au solicitat aterizarea de urgenta, dupa ce unui copil aflat la bordul aeronavei i s-a facut rau.

"S-a solicitat aterizarea de urgenta la Timisoara, dupa ce unui copil aflat la bordul cursei Wizz Air Bucuresti - Pisa i s-a facut rau", a declarat Idolu.

Idolu a afirmat ca este vorba despre o fetita de noua luni.

"Este vorba despre o fetita de noua luni care are probleme respiratorii. Medicii de la ambulanta ii acorda primul ajutor pe platforma, langa aeronava, iar daca starea fetitei este grava, cel mai probabil va fi transportata la Spitalul de Copii «Louis Turcanu»", a spus Idolu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.