Oprescu vrea sa delege serviciile RADET si sa reorganizeze regia

"Am incercat sa facem o separare a persoanelor care isi pot permite sa plateasca pretul real al agentului termic, dar Ministerul Muncii nu mi-a dat nici pana acum un raspuns, pe de alta parte Curtea Constitutionala imi spune ca nu pot face asta pentru ca este discriminare. Da, vrem sa delegam aceste servicii", a spus Sorin Oprescu, citat de rtv.net.

Potrivit primarului general, prin aceasta masura se poate elimina conducerea politica si regia va putea deveni performanta economic.

Potrivit Mediafax, Sorin Oprescu a mai spus ca si RATB ar trebui transformata in societate comerciala si inclusa in Autoritatea de Transport a Municipiului Bucuresti.

"Dorim sa transformam RATB in societate comerciala si sa o includem in Autoritatea de transport. Asta pentru ca, asa, conducerea nu va mai fi politica, ci economica", a adaugat Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.