Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a primit sambata Premiul "Dr. Marta Buteanu" din partea Fundatiei pentru Sanatate.

Dr. Hadrian Borcea, seful UPU din Spitalul Clinic Judetean, a subliniat in Laudatio personalitatea complexa a dr. Raed Arafat, recunoscut pe plan national si international, potrivit Agerpres. Din pregatirea sa vasta, in tara, in Elvetia si Marea Britanie, a reiesit foarte clar interesul si preocuparea esentiala pentru ceea ce inseamna sistemul de urgenta si servicii de urgenta, scrie rtv.net.

"Dr. Raed Arafat nu s-a format doar ca medic de urgenta, ci ca acea persoana care doreste sa rezolve o problema majora a omului aflat in cel mai dificil moment al vietii, atunci cand sufera. Dr. Arafat a inteles ca acest moment trebuie gestionat cu foarte multa atentie", a spus dr. Hadrian Borcea.

Activitatea asidua de pregatire proprie este urmata, in timp, de cea de formator, dr. Arafat fiind un apreciat instructor pentru mai tinerii sai colegi, intr-un context bazat pe voluntariat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.