Sapte laboratoare de producere a cannabis-ului, culturi in-door, 30 kilograme de cannabis si zeci de comprimate de ecstasy au fost gasite de politistii Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, impreuna cu procurorii DIICOT.

Drogurile obtinute erau distribuite pe raza Capitalei, in special in cluburi si in zone de agrement, in acest caz fiind retinuti de DIICOT, pentru 24 de ore, 12 suspecti.

"In urma efectuarii a trei operatiuni de prindere in flagrant delict si a opt perchezitii domiciliare, de catre politistii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), 12 membri ai unei grupari infractionale de trafic de droguri de risc si mare risc au fost retinuti", informeaza, joi, Politia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.