Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, inainte de debutul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca cei care protesteaza fac „chestii ilegale” si ca ar trebui sa ceara autorizatie. Totodata, social-democratul a minimizat numarul celor care au protestat sambata seara.

"Mie mi se pare o chestiune, si acum lasand la o parte ce functii avem, domne', cand vrei sa traiesti intr-o tara civilizata, in care statul de drept si legalitatea sa fie la putere si legea sa fie la putere, iar tu faci chestii ilegale. Ce costa sa-si asume cei care organizeaza sa se duca sa ceara. Li s-a refuzat vreodata? Au solicitat si nu li s-a dat? Ne dorim o tara normala. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa contribuim pentru o tara normala”, a declarat Robert Negoita.

Intrebat care sunt motivele pentru care, de aproape un an de zile, social-democratii nu au discutat cu protestatarii, Negoita a avut urmatorul raspuns:

Cati au protestat aseara? Acum doua seri... 100.000, da? Ok. 20 de milioane nu au fost de acord cu protestul ca nu au fost acolo”, a raspuns primarul PSD.

Sunt chestiuni care nu-mi convin si sunt liber sa ies la protest. In primul rand, cred ca trebuie sa o facem legal. Adica, autorizat. Am spus ca trebuie sa promovam normalitatea cu totii. O tara normala nu inseamna doar premier, ministri, Guvern sau institutiile statului. O tara normala inseamna fiecare dintre noi. Iar pentru asta, toti cei care ne dorim o tara normala, trebuie sa promovam normalitatea incepand cu persoana noastra”, a mai spus Robert Negoita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.