"Exista o logica a democratiei care, din pacate, pare sa nu se mai aplice in cazul acestor doua partide", sustine fostul premier Dacian Ciolos intr-o postare pe Facebook.

"Am trimis in aceasta seara un mesaj celor peste 40.000 de sustinatori din Platforma Romania 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastra care doriti sa veniti impreuna cu noi:

Dragi prieteni,

Coalitia PSD-ALDE a primit in aceasta seara nu a doua, ci a treia sansa, dupa ce nu a facut nici macar un minim efort pentru a-si intelege greselile. Exista o logica a democratiei care, din pacate, pare sa nu se mai aplice in cazul acestor doua partide.

Cred ca deceptia noastra pentru astfel de situatii trebuie transformata in capacitatea noastra de a oferi o alternativa, prin fapte.

Haideti sa inlocuim dezamagirea si frustrarea cu altceva: cu promisiunea ca noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, ca vom reusi sa propunem solutii care sa fie acceptate si sprijinite de societate.

La viitoarele alegeri trebuie sa fim vocea decentei, normalitatii si sperantei. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratata este o sansa in minus pentru o existenta si o evolutie normala a noastra, ca tara si societate.

Ne avem unii pe altii. Nu suntem putini si nici neputinciosi. Vom rezista si vom construi o alternativa reala. Impreuna!", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.