Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras luni sprijinul politic lui Mihai Tudose, iar acesta, in urma acestei situatii, a anuntat ca demisioneaza din functia de prim-ministru 

PSD a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Mihai Tudose, dupa ce acesta a cerut personal sa se ia o decizie, prin vot, privind sustinerea sa.

Au fost 59 de voturi contra premierului Tudose, patru voturi pentru si patru abtineri.

"Partidul a hotarat ca este nevoie de un alt Guvern, cu alt mod de abordare. Poate am si eu vina mea. Eu imi reprosez ca nu am facut mai multi kilometri de autostrada, mai multe spitale. Plec cu fruntea sus. Interimatul va fi asigurat de Paul Stanescu", a spus Tudose, dupa sedinta CEX a PSD.

Marian Oprisan recunoaste ca a votat pentru sustinerea lui Mihai Tudose si sustine ca unul dintre motivele pentru acesta isi va da demisia este... lipsa de comunicare: "Eu am votat impotriva astazi, am fost minoritar. Pe fond, Guvernul a facut treaba, a facut crestere economica. Lipsa de comunicare naste monstri"


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.