"Am crezut, cred si voi continua sa cred, in forta colectiva a partidului, in capacitatea de analiza, de pregatire si de luare a deciziilor.

Intotdeauna, coeziunea in partid a fost alimentata de calm, echilibru si inteligenta, izvorate din dorinta de a face bine pentru tara.

Programul de Guvernare, prezentat in campania electorala de catre presedintele Liviu Dragnea, aprobat in Parlamentul Romaniei, a fost si ramane juramantul politic, pe care l-am depus in fata electoratului si pe care trebuie sa il ducem la indeplinire.

Citeste si:

Acesta este scopul si rolul nostru, al tuturor acelora care am fost investiti cu incredere din partea Partidului Social Democrat, cel care a castigat alegerile si a generat o majoritate stabila in Parlament.

Analizele periodice in partid devin obligatorii si necesare, iar convocarea Comitetului Executiv National pentru luni, 15 ianuarie, este o secventa a preocuparii partidului privind buna desfasurare a activitatii, in vederea ducerii la indeplinire a Programului de Guvernare", a scris Petre Daea pe Facebook.