In ajunul Craciunului, seful statului le-a transmis un mesaj romanilor. Presedintele Klaus Iohannis ii sfatuieste pe oameni sa fie solidari si sa nu se sfiasca sa-si arate aprecierea fata de cei din jurul lor.
"De Craciun, gandul ne poarta catre casa, indiferent cat de departe am fi. Acasa este locul special unde ne regasim alaturi de familie, de cei dragi, care aduc implinire si liniste in vietile noastre. Sa ne bucuram de aceste momente si sa nu uitam ca cel mai frumos dar pe care-l putem face in aceasta perioada este sa ne aratam aprecierea si recunostinta fata de cei din jur. Sarbatoarea Nasterii Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Va doresc un Craciun Fericit oriunde v-ati afla!”, a transmis Klaus Iohannis intr-un video postat pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.