Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, joi, in sedinta de Guvern, ca toate manualele de baza vor fi puse la dispozitia elevilor pe platforma manuale.edu.ro, in format PDF si digital interactiv. 

“Avem pe ordinea de zi proiectul legii manualului scolar. In principiu, acest proiect de lege prevede existenta unui singur manual de baza pentru fiecare programa scolara a elevilor din invatamantul preuniversitar de stat si particular.

Ministerul, alaturi de Centrul National de Evaluare si Examinare si Institutul de Stiinte ale Educatiei, se obliga in a pune pe platforma manuale.edu.ro toate aceste manuale de baza in format PDF si digital interactiv, traduse in toate limbile minoritatilor, iar la cererea invatatorului/ profesorului, alaturi de elev si parinte, se pot tipari aceste manuale prin grija Editurii Didactice si Pedagogice”, a declarat ministrul Educatiei in sedinta de Guvern, potrivit Stirileprotv.ro.

Puteti accesa platforma aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.