Fostul premier Victor Ponta este de parere ca sedinta solemna a Parlamentului in memoria regelui Mihai s-a transformat din una "de recunoastere, de bun-simt, de respect", intr-o "poveste" in care parca s-a votat ceva pe "ascuns", informeaza stirileprotv.ro.

"Mie mi se pare ca dintr-o chestiune normala de recunoastere, de bun-simt, de respect, cadem intr-o poveste in care astazi, sincer, iertati-mi expresia, poate fi oarecum dura, dar daca era chiar catafalcul regelui, cred ca isi faceau selfie. Erau toti asa de regalisti unii dintre ei. De exemplu, Tariceanu - stiu, in 2011, eu eram la Camera Deputatilor, ne-am batut cu ceilalti sa vorbeasca in Parlament regele Mihai. Toti regalistii astia de astazi, unii dintre ei erau chiar impotriva sa il chemam in Parlament.

Totul s-a transformat, repet insa, vorbesc politic acum, de ce ai nevoie de sedinta comemorativa ca sa votezi nu stiu ce? Puteai sa zici sedinta e la ora 12, venea patriarhul, la ora 4 e sedinta normala, ca avem in fiecare luni. Parca ai ceva de ascuns, ca si cu Ordonanta 13, le-am zis: de ce trebuie sa fie noaptea? Putea sa fie ziua frumos, faceati o conferinta", a declarat Ponta la Romania TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.