Premierul Mihai Tudose le-a transmis tinerilor prezenti, duminica, la Congresul Tineretului Social Democrat pentru a-si alege presedintele, sa nu isi vanda visele si sa faca in asa fel incat sa fie ei insisi mandri de ce au realizat.

Tudose l-a dat drept exemplu pe Adrian Marius Rindunica, secretar de stat in Ministerul Muncii, care si-a dorit sa faca parte din echipa ministerului.

„L-am intrebat pe Adrian unde se vede. El a zis la munca. Da, dar la ce minister, l-am intrebat. Pai la munca. Bine, acolo chestiunea este un pic dificila, ministru este doamna Lia Olguta Vasilescu, despre care se poate spune orice, dar ca nu este indulgenta. (...) Adrian nu a dezamagit. Dar cel mai important nu este ca ne-a facut pe noi mandri de el, ci ca el este mandru de ce a realizat”, a povestit Tudose.

Premierul a adresat si un mesaj pentru tinerii social-democrati: sa nu isi vanda visele

„Asta va rog pe toti. Nu sa ne faceti pe noi mandri de voi, ci sa faceti in asa fel incat sa nu va vindeti visele, sa fiti voi mandri de ce realizati”, li s-a adresat Tudose.

Peste 2.500 de tineri social - democrati isi vor alege duminica presedintele pentru urmatorii doi ani, in cadrul unui Congres organizat la Romexpo, unde sunt asteptati tineri de stanga din SUA, din statele UE si din Republica Molodova. In prezent, liderul TSD este Gabriel Petrea, ministru al Dialogului Social. La alegeri, el va candida pentru un nou mandat, scrie News.ro.

Dintre liderii PSD, la Congres au fost prezenti Liviu Dragnea si Nicolae Badalau, precum si ministrul Apararii Mihai Fifor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.