Sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a incheiat dupa aproape sase ore. Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi "toata lumea" din Comitetul Executiv le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, joi seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei Comitetului. O noua sedinta CEx a fost programata pentru vineri.

Ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au demisionat, desi "toata lumea" din Comitetul Executiv le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, joi seara, la finalul sedintei Comitetului .

"Au fost discutii destul de profunde in care s-a discutat despre programul de guvernare, despre situatia celor doua colege si despre faptul ca PSD nu doreste ca institutii care nu ar trebui sa aiba influenta sa influente remanierile guvernamentale. Toti colegii au adus argumente ca cele doua colege sa nu plece, dupa ce ele au anuntat la inceputul sedintei ca s-au hotarat sa demisioneze. Dupa toate orele de discutie, in care toata lumea le-a cerut sa ramana, au fost intrebate inca o data li si-au mentiunt decizia de a mentiona. Nu vor sa puna sub semnul intrebarii actul guvernarii", a spus Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape sase ore.

El a sustinut ca "toata lumea a plecat suparata" din sedinta CEx si ca astazi PSD "a trecut printr-o cumpana foarte mare".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.