Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca “asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna".

Ponta sustine ca, in momentul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, (condus astazi de Sevil Shaidehh), unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul.

Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

"Stiti pe ce e sigur domnul Tudose? Pe faptul ca Dragnea acum nu mai poate sa il schimbe cum l-a schimbat pe domnul Grindeanu. I-a umilit atat de tare pe parlamentari, stiti ca a zis ca-l dam jos pe Grindeanu ca e omul serviciilor. Si-acum Grindeanu nu mai e omul serviciilor. E din nou om bun, daca s-a impacat cu Dragnea. (...) Si i-a pus intr-o situatie atat de cumplita (pe parlamentari), incat e greu sa-i puna a doua oara (...). Dintr-un interes pur egoist, asa, al PRO Romania, al partidului meu, cu cat sta mai mult domnul Dragnea la conducere, cu atat mai bine. Pentru ca, vedeti, lumea zice "dom'le, ai o obsesie". Eu n-am nicio obsesie. Dar trebuie sa dai un chip. Si trebuie sa dai o explicatie: cine ia deciziile. Intamplator, le ia domnul Dragnea, nu le ia altcineva", a declarat Ponta, pentru sursa citata.

Citeste interviul integral acordat de Victor Ponta pe Hotnews.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.