Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu se intreaba in ce masura se justifica schimbarea Guvernului sau, in conditiile in care agentiile internationale de evaluare financiara si-au rectificat pozitiv prognozele privind tara noastra.

"Aceasta este performanta economica a guvernului pe care l-am condus. Agentiile internationale au imbunatatit ratingul de tara al Romaniei. Se justifica daramarea Guvernului Grindeanu, nu?", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

PSD a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca agentiile internationale de evaluare financiara si-au rectificat prognozele privind Romania: "Saptamana aceasta, agentia americana Fitch si-a imbunatatit perspectiva de crestere a economiei Romaniei in 2017 de la 4,8% in evaluarea anterioara din luna ianuarie, la 5,1% in iunie, in principal datorita avansului semnificativ al Produsului Intern Brut inregistrat in primul trimestrul. Prognoza oficiala a guvernului roman pentru 2017 are in vedere o crestere economica de 5,2%", se arata in comunicatul citat, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.