Dupa ce coalitia a anuntat decizia de retragere a propunerii privind impozitul pe cifra de afaceri, presedintele Klaus Iohannis le-a recomandat liderilor PSD sa "judece" propriul program de guvernare si, cand stiu ce vor, sa prezinte tarii.
"Daca se introduc in discutia publica de catre o coalitie care are majoritate in Parlament notiuni noi, care intr-o zi sunt promvoate si in alta zi sunt retrase, este o eroare politica grava. Aceasta majoritate are capacitatea parlamentara sa promoveze schimbarea legislatiei, iar economia, investitorii, reactioneaza la asa ceva", a declarat seful statului.

"Eu le-as recomanda pesedistilor cu foarte multa caldura sa mearga acasa, sa judece un pic propriul program si cand stiu ce vor sa vina in fata natiei si sa spuna acest lucru", a adaugat Iohannis, citat de stirileprotv.ro.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, el spunandu-le jurnalistilor sa considere subiectul inchis. El a mai spus ca acest impozit era ”ca o coasa”, astfel ca nu puteai sa alegi firele pe care le tai, dar a subliniat ca vor fi gasite modalitati prin care sa fie impozitati cei care ”se cred mai destepti ca statul”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.