Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca persoana pe care formatiunea o va desemna sa candideze la functia de premier in urma viitoarelor alegeri parlamentare trebuie sa fie presedintele partidului.
"In opinia mea, candidatul la functia de premier trebuie sa fie presedintele partidului. Daca voi fi presedintele partidului si daca voi castiga impreuna cu colegii mei din PNL alegerile parlamentare", a spus Orban intrebat daca vrea sa devina premier dupa alegerile parlamentare din 2020.

”Pot sa va spun cu precizie ca nu numai ca nu am savarsit nicio infractiune, dar as putea spune chiar ca am avut o conduita corecta in conditiile in care am avut oferta de a lua niste bani pentru bani pentru campanie, care nu era neaparat evident o forma de finantare ilegala. Eu nu am luat banii respectivi ca sa nu mai spun ca nu am folosit in niciun fel functia politica”, a adaugat el la un post de televiziune, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.