Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca nu se pune problema ca vreun cetatean roman sa-si plateasca singur CAS si CASS.
"Nu se pune problema ca vreun cetatean roman angajat undeva sa mearga singur sa-si plateasca singur contributia CAS si CASS. Tot angajatorul, tot firma va face aceste plati. Da, le vom face in contul angajatului, adica angajatul va avea o contributie la sanatate si o contributie la pensie mai mare, dar nu el va face acest ordin de plata, ci tot firma. Pentru ca au aparut informatii ca vor merge oamenii la ANAF. Nu este adevarat", a declarat Dragnea, citat de europafm.ro.

"Acum contributia pentru fondul de pensii si pentru sanatate au niste valori, ele vor fi mai mari. Asta inseamna ca in contul fiecaruia dintre noi, atat la pensii cat si la sanatate vor fi sume mai mari pe care le vor plati efectiv firma, dar in contul nostru, pentru noi. Contributia la pensii va merge pana la 25% si la sanatate 10%", a adaugat social-democratul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.