Intrebat despre posibilitatea introducerii taxei de solidaritate, raspunsul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a fost ca Guvernul nu va adopta nicio taxa "in plus" pentru romani.

"Vrem sa adoptam masuri care sa faca viata mai usoara si lor (romanilor – n.r.) si mediului de afaceri", a spus presedintele PSD.

"Nu vom adopta nicio taxa in plus pentru romani. (…) De asemenea, nu vom modifica nicio procedura de impozitare care sa produca deservicii unor companii cinstite. Cele care sunt in zona de evaziune fiscala, sigur, pot sa fie suparate", a adaugat Dragnea, citat de bursa.ro.

Chestionat daca acest lucru se traduce prin renuntarea la taxa de solidaritate, social-democratul nu a oferit un raspuns clar.

"Nu renunt la nimic din ce am vorbit in campania electorala, sa facem in asa fel incat mediul fiscal si mediul de afaceri din Romania sa fie atractiv, predictibil si stimulativ", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.