Acesta a mai lucrat pentru Guvern si inainte, cand a ocupat functia de consilier in Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, in perioada 2013-2014. In Republica Moldova, a fost cunoscut drept partener oficial al omului de afaceri Alexandru Pincevschii, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Republica.

Potrivit declaratiei de avere, Laufer a incasat numai anul trecut despagubiri in valoare de 60.000 de euro, de la compania imobiliara Pine Invest Corporation SRL. Detine o proprietate in Corbeanca, cu o suprafata de 803 metri patrati si doua terenuri vilane, cu o suprafata totala de 1.840 de metri patrati. Acesta detine inca sapte apartamente in capitala, din inchirierea a numai trei dintre ele incasand peste 58.000 de lei, potrivit digi24.ro.

La capitolul autoturisme, ministrul desemnat al Mediului de Afaceri detine un Mercedez Benz Clasa S, o motocicleta Yamaha, dar si trei ceasuri de lux, in valoare de peste 4.000 de euro fiecare. Are un cont deschis la BRD, cu sold de 31.000 de lei si a acordat si doua imprumuturi, in nume personal, catre Alexandru Pincevschii si Cristian Muresan.

Anul trecut, a incasat dividende in valoare de 15.000 de lei de la Retail Group Advisors, pe langa veniturile din salariile de la aceeasi firma, in valoare de 12.168 de lei.