Politica 26 Mai 2017 15:13
Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac virulent la adresa lui Daniel Constantin, dupa ce acesta a anuntat ca saptamana viitoare isi va lansa noul partid, informeaza hotnews.ro.
"A inceput sa faca politica in PC, deci presupun ca avea convingeri legate de doctrina conservatoare. Dupa aceea o dam la o parte, o aruncam la gunoi, trecem la liberali. Scapa si de chestia cu liberalii si de acuma ne facem ultranationalisti, ca vad ca cocheteaza cu ideea formarii unui partid nationalist. De ce? Pentru ca simte ca pe piata politica e nevoie de asa ceva (...)

Asta este exact ca un cantaret care se uita, se duce la o nunta si vede ca la nunta lumea se bucura cand asculta manele si atunci cantaretul lasa muzica culta si zice, domn'e, manele se cer, manele cant. Asa si domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii romanesti. Daca vreti sa faceti politica serioasa si pe termen lung, va spun eu: nici nu ascultati manele, nici nu cantati manele, invatati sa cantati dupa note si dupa note liberale", a declarat presedintele Senatului, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.