Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii.

"In Biroul Permanent National am decis ca PNL sa respinga cu fermitate modificarile facute la legea gratierii pe care le intentioneaza PSD, ALDE si Traian Basescu", a spus Raluca Turcan in Parlament, citata de antena3.ro.

"In Romania exista o vorba: "Te faci frate cu dracul ca sa treci puntea". Se pare ca modul in care si-au dat mana PSD, ALDE si Traian Basescu confirma aceasta zicala.

Au pus mai presus de dispute politice sau animozitati doctrinare si personale intre cei vizati, interesul ca legea gratierii sa ajute cateva persoane foarte bine plasate si foarte importante sa scape de sanctiuni pentru coruptie. Traian Basescu a amendat de coniventa cu cei din PSD legea gratierii si in perspectiva acestora ar urma sa fie gratiate pedepsele de pana in zece ani, inclusiv pentru fapte de coruptie. Lucrul acesta este de neacceptat si PNL va sanctiona cu fermitate si va respinge aceste modificari care sfideaza cetateanul de rand care se chinuie sa respecte legea si ii avantajeaza pe cei care cu buna stiinta au furat.

Aceasta initiativa nu are nicio legatura cu sensul legii gratierii pe care l-a amintit si enuntat PSD", a mai spus Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.