Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca soldele de functie ale personalului militar se majoreaza cu 20% de la 1 iulie, iar salariile de functie ale politistilor vor creste cu 5%.

"La data de 1 iulie 2017 se acorda urmatoarele cresteri salariale: soldele de functie ale personalului militar se majoreaza cu 20% fata de nivelul acordat pentru martie 2017, salariile de functie ale politistilor cresc cu 5% fata de nivelul acordat pentru martie 2017. Salariile de baza de care beneficiaza personalul platit din fonduri publice din institutiile si autoritatile publice ale administratiei locale intra in plata incepand cu 1 ianuarie 2018", a declarat Olguta Vasilescu, citata de digi24.ro.

"De la 1 ianuarie sunt urmatoarele cresteri salariale: medici si asistente, ce intra cu toata cresterea (...) salariile de baza pentru personalul didactic din invatamant se majoreaza cu 50% fata de decembrie 2017, salariile de baza, solde de functie, salariile de functie, indemnizatiile de incadrare ale personalului salariat se majoreaza cu 25% fata de nivelul acordat in decembrie 2017", a mai spus ministrul Muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.