In cadrul conferintei de presa sustinute dupa sedinta coalitiei de guvernare de la Sinaia, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca nu au existat divergente intre partidul sau si ALDE in ceea ce priveste continutul Legii salarizarii unitare.

"Nu a fost nicio divergenta intre PSD si ALDE privind semnarea proiectului de lege. Sub nicio forma nu scad salariile magistratilor", a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

"In ultimele doua saptamani, si eu, si colegii am lucrat, am fost informati si ne-am adus contributia la proiectul de lege redactat si elaborat de Guvern. Colegii de la ALDE nu au avut aceasta posibilitate si, asa cum era firesc, s-a recitit proiectul de lege, s-au facut niste simulari, astfel incat acum sa putem avea proiectul de lege finalizat si sa poata fi asumat de cele doua partide in cunostinta de cauza", a mai spus liderul social-democrat, potrivit antena3.ro.

Liderii PSD s-au reunit joi, la Sinaia, in cadrul Comitetului Executiv National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.