Liviu Dragnea a declarat la un post de televiziune, ca Bogdan Diaconu i-a spus despre faptul ca Victor Ponta i-a sugerat sa se implice intr-un nou proiect politic.
"Nu stiu ce se intampla, e tacut de o perioada, nu stiu unde este. Am auzit si eu despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune, domnul Bogdan Diaconu cand a venit la mine mi-a zis ca, chiar daca i s-a sugerat de catre Victor Ponta, el merge pe proiectul politic pe care a inceput, cu Partidul Romania Unita anuntand o fuziune sau o asociere cu PRM. Si mi-a zis ca nu se asociaza cu nimeni, nici cu Victor Ponta, nici cu Daniel Constantin. Nu stiu daca de la cei doi a primit vreo oferta", a spus presedintele Camerei Deputatilor, citat de hotnews.ro.

De asemenea, Dragnea a tinut sa specifice ca "nimeni nu il da afara din partid" pe fostul premier: "Depinde numai de Victor Ponta daca vrea sa ramana in continuare in politica in PSD, un partid care i-a oferit foarte multe lucruri si cand nu era presedinte PSD, si cand era presedinte PSD."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.