Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a aratat o schimbare de atitudine in ultimele zile, informeaza digi24.ro.

"Am remarcat in ultimele zile o schimbare de atitudine imbucuratoare a presedintelui Romaniei, anume in momentul in care s-a consfintit remanierea guvernamentala si patru ministri au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Am observat ca presedintele reintra, usor-usor, in haina constitutionala, de factor de echilibru, de mediator in societate si de persoana responsabila cu respectare prevederilor constitutionale", a spus Gabriela Firea la un post de televiziune.

De asemenea, vicepresedintele PSD a apreciat ca o atitudine echilibrata din partea sefului statului ar corespunde asteptarile pe care le aveau romanii care l-au votat la alegerile din 2014.

"In campania pentru alegerile prezidentiale, cel putin intre cele doua tururi, s-a afirmat ca este posibil ca mai multi sa-l prefere pe Klaus Iohannis - si asa s-a si intamplat - pentru ca se dorea in tara normalitate. Se dorea o relatie constitutionala mai echilibrata, fara tensiuni, fara scandaluri, fara o competitie prost inteleasa intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria si, de asemenea, o relatie mai corecta cu Parlamentului", a adaugat Firea, citata de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.