Un miting pentru sustinerea Guvernului Grindeanu era in desfasurare, sambata dimineata, la Targoviste. Printre participanti se numarau Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, noul ministru al fondurilor europene, Rovana Plumb, precum si fostul ministru de externe Titus Corlatean.

Mii de persoane s-au strans deja in fata Primariei de acolo. Vor sa arate, astfel, ca Executivul se bucura in continuare de sustinerea populara, relateaza Digi24.

Erau in jur de 5.000 – 6.000 de persoane in jurul orei 10:00. Au venit de peste tot din judet, de la 15-20 de km distanta. Manifestantii au adusi in grupuri, cu foarte multe pancarte cu mesaj clar: Targoviste sustine guvernul Grindeanu.

Dupa ce asculta mesajele liderilor PSD care se adreseaza multimii de pe o scena amplasata in piata din fata Primariei, manifestantii vor marsalui apoi pana la sediul PSD din Targoviste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.