Avand in vedere ca in ciuda abrogarii OUG 13 protestele continua, premierul Sorin Grindeanu este de parere ca reprezinta "o miza politica".
"Am luat aceste decizii de abrogare, am mers, am explicat si la Comisia Europeana, facem lucrurile in Parlament cat se poate de transparent si legal. Continua sa fie (proteste - n.r.) si nu vad, in perioada asta, decat o miza politica. Poate ca unii au fost invatati sa vina sa guverneze fara alegeri. Si am avut o experienta de acest tip", a sustinul prim-ministrul la un post de televiziune, citat de bursa.ro.

De asemenea, seful executivului a subliniat ca exista politicieni care "au fost parte activa" a protestelor, scrie digi24.ro.

"Dar eu vorbesc de acea parte mica. Foarte multi isi doresc sa foloseasca acest moment pentru a face politica. Eu cred ca este evident pentru toata lumea lucrul acesta. Noi – coalitia, apoi- Guvernul, continuam sa punem in aplicare ceea ce au votat romanii - programul de guvernare. Si asta isi doresc romanii",
a adaugat Sorin Grindeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.