Facand apel la dialog, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti ca va lansa o initiativa ce va purta denumirea "Romania dialogului"

"Amploarea problemelor cu care ne confruntam pe de o parte, respectul pentru punctul de vedere al celorlalti, indiferent ca sunt cei care manifesteaza in strada, opozitia, societatea civila in general, ma obliga sa fac o ampla invitatie la dialog.

Voi lansa o initiativa care se va numi 'Romania dialogului' si care va trebui, impreuna cu toti cei care sunt interesati - institutii ale statului, partide politice, mediul academic, patronate, sa incercam sa deslusim care sunt problemele cu care ne confruntam si ce solutii gasim pentru rezolvarea lor.

Avand in vedere ca in aceste zile discutia publica a fost animata si axata in special pe subiecte legate de domeniul Justitiei, voi incepe la acest dialog sa discutam aceste probleme", a declarat Tariceanu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.