Presedintele USR, Nicusor Dan, ii solicita din nou premierului Sorin Grindeanu sa nu adopte OUG privind gratierea si amnistia.
"Cerem si saptamana aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de maine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache (...).

Daca maine guvernul lui Liviu Dragnea adopta aceasta ordonanta, poimaine dosarul lui Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu se va inchide pentru ca fapta nu va mai fi incriminata.

Pompierii care au permis clubului Colectiv sa functioneze, desi nu indeplinea normele de protectie impotriva incendiilor, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, vor scapa de raspunderea penala(...)

Daca maine guvernul lui Liviu Dragnea adopta aceasta ordonanta vom cere Avocatului Poporului sa conteste ordonanta la Curtea Constitutionala. Si voi iesi din nou in strada", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.