"Cina alaturi de Trump este pe bani multi.", relateaza Politico intr-un articol. Liderul PSD si actualul prim-ministru ar fi fost nevoiti sa achite suma de 1 milion de dolari pentru a se poza la aceeasi masa cu Donald Trump, conform fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.
Mai multe fotografii au aparut pe contul de Facebook al lui Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD spune ca s-a intalnit cu mai multi oficiali americani de rang inalt, printre care si noul presedinte al SUA, Donald Trump.

Semnele de intrebare privind aceasta vizita nu au incetat sa apara, mai ales dupa ce formatul fotografiilor clar nu respecta tinuta oficiala cu care traditia americana a obisnuit lumea politica mondiala de-a lungul timpului.

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atrage atentia asupra faptului ca vizita lu Dragnea in SUA pentru a lua cina cu Donald Trump a costat cat o "sectie noua de arsi". Tot acesta ii indeamna pe internauti sa-l chestioneze pe Dragnea privind provenienta fondurilor cheltuite in SUA.

EurActiv.ro atrage atentia asupra faptului ca este posibil ca Dragnea sa fi platit mai mult de 1 milion de dolari pentru aceste intalniri, intrucat s-a fotografia cu mai multi noi demnitari.

Pachet Cina Investitura Trump

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a marturisit ca toata deplasarea pana in SUA a lui Dragnea si Grindeanu va fi achitata de partid in integralitate.

Reamintim ca presedintele Iohannis a spus ca singurul reprezentant oficial al Romaniei la ceremonia de investitura al celui de-al 45-lea presedinte al SUA este ambasadorul roman George Maior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.