Fostul premier Victor Ponta acuza Guvernul Ciolos de nerespectarea constituirii stocurilor de iarna, ceea ce constituie infractiune, scrie dcnews.ro.

"Pana sa gasim cele 10 miliarde RON pierdute de Ciolos si Ghinea o sa inghetam in case - la propriu! Daca vremea nu se schimba dupa 15 ianuarie vom ramane doar cu lemne de incalzire (...)

Conform Legii Energiei exista obligativitatea constituirii stocurilor de iarna - nerespectarea acestor prevederi este infractiune!!! Imi amintesc cum in 2012-2015 faceam sedinta cu ministrii si managerii companiilor si ii amenintam cu raspunderea penala!!! Dar in 2016 Guvernul Tehnocrat a fost preocupat de alegeri si nu de stocuri!!!

Am fost avertizat inca din 15 decembrie 2016 ca, raportat la iarna 2015-16 ( cand am facut noi stocurile care au ajuns la limita in Martie) , rezervele de gaze, carbune, pacura sunt la maxim 60%!!! Iar raportarile au fost pur si simplu fictive!!!", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.