Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti seara, invitat la Antena 3, ca Guvernul lui Sorin Grindeanu va fi de cursa scurta sau nu in functie de performanta pe care o va avea.
In ceea ce priveste eventuale greseli ale guvernului si asumarea responsabilitatii pentru ele, Dragnea a afirmat ca va cere schimbarea, conform HotNews.

Intrebat daca se asteapta ca noul cabinet sa aiba parte de "evenimente neprevazute, facute cu mana umana", in conditiile in care Guvernul Ponta, care se bucura de sustinere mare in Parlament, a cazut in urma episodului colectiv, liderul PSD a declarat ca ele nu poti fi excluse dar ca si-ar dori "ca toti sa intelegem ca s-a votat ceva. Trebuie sa castige romanii. Daca fiecare institutie intelege ca trebuie sa ramana in limitele atributiilor sale constitutionale si legale, vom face un pas. Nu suntem dispusi sa cedam la astfel de evenimente care sper sa nu apara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.