Liderii de organizatii PNL care au obtinut rezultate peste media nationala a partidului la alegerile parlamentare au fost convocati la o sedinta luni seara, la ora 18.00, la sediul central al formatiunii, ideea demisiei din functie a Alinei Gorghiu nefiind abandonata, au declarat surse din conducerea liberalilor.

Potrivit unor surse din conducerea PNL, cei 20 de lideri de organizatii judetene care au obtinut rezultate peste media nationala a partidului au fost chemati la sediul central din Bucuresti luni, la ora 18.00.

Motivul sedintei este gasirea unei solutii de compromis pana la congresul de anul viitor al PNL, cand va fi aleasa noua garnitura de lideri ai formatiunii.

Astfel, vor veni in Capitala pentru a lua o decizie referitor la conducerea de moment a PNL liderii din Arad, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Hunedoara, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Timis, Vaslui, Vrancea si Diaspora, relateaza Digi24.

Intre timp, inca de dimineata, mai multi lideri centrali ai PNL au venit la sediul partidului. Printre acestia, Alina Gorghiu, Adriana Saftoiu, Cristian Busoi, dar si Vasile Blaga. In discutiile avute luni dimineata, demisia Alinei Gorghiu din fruntea partidului a fost repusa pe tapet, dupa ce azi-noapte liderii de organizatii judetene i-au recomandat acesteia sa ramana in functie pana la congres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.