Presedintele Klaus Iohannis nu e convins de eliminarea celor 102 taxe. "Nu se poate lucra asa", a spus seful statului. Care este reactia fostului premier Victor Ponta, scrie dcnews.ro.

"Pai doar nu credeati ca Dl. Iohannis o sa tina cu cetatenii romani care platesc taxele respective?!

Are rost sa va aduc aminte ca a retrimis la Parlament in 2015 si Codul Fiscal pentru ca prin scaderea TVA cetatenii romani plateau mai putin pe toate marfurile importate de la firmele straine (ca pe alea romanesti le-au terminat cu dosarele)?!

Sau sa va aduc aminte ca a retrimis Codul Silvic la Parlament pentru ca era nemultumita o firma din Austria prietena cu Dl Presedinte?

Important e ca a iesit Iohannis presedinte ca sa nu iasa PSD! La fel cum a iesit si Basescu in 2004 si 2009! Ghinion", a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.

"Pe mine aceasta abordare nu m-a convins deloc. Nu se poate lucra asa. Ce sa-si imagineze un antreprenor ca azi exista unele taxe si peste o saptamana altele pentru ca vine campania electorala?!", a declarat presedintele intrebat daca va promulga legea in cazul in care va ajungela el in aceasta forma, potrivit ziare.com.

De asemenea, seful statului a discutat si situatia televiziunii si radioului public: "S-a pus problema TVR si SRR. Cum isi imagineaza cineva ca aceasta chestiune se rezolva intr-o saptamana, renuntand la taxa radio-tv? Fara un plan pe termen lung nu se rezolva lucrurile. E o abordare heirupista, daunatoare pe termen lung", a declarat presedintele la Adevarul Live.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.