Fostul premier Victor Ponta a reactionat dupa ce actualul prim-ministru a declarat ca legea PSD prin care a eliminat peste 100 de taxe, va genera cresterea impozitelor, scrie dcnews.ro.

«Intrebari :

1. Cum poate Legea adoptata de Parlament azi sa fie "in afara legii"?!?? Asta e o exprimare de analfabet sau Dacian Ciolos a devenit deja politruc PNL?

2. Daca desfiinta Guvernul sau cele 100 de taxe era bine, nu? Daca le-a desfiintat PSD e rau, nu? Ce politruc!
Sa inteleg ca este bine ca milioane de cetateni si sute de mii de firme sa achite Taxa Radio Tv chiar daca nu acceseaza/ nu asculta aceste posturi?!?

3. Legea a fost votata nu doar de PSD ci in unanimitate - deci si de PNL ! Dacian Ciolos tocmai a spus ca accepta sa fie Premierul PNL pentru ca "sustin aceleasi proiecte"

4. Legea "darii in plata" propusa de un deputat PNL si votata de toti parlamentarii PNL alaturi de noi ceilalti a fost atacata la Curtea Constitutionala de Dacian Ciolos/ ca si Legea privind conversia creditelor din franci elvetieni - o alta "potrivire de proiecte"

Gata - trebuie sa recunosc greseala : FSN in 1990 au fost mai competenti si mai morali decat "tehnocratii" din 2016», a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.