Presedintele USR Nicusor Dan reactioneaza dupa ce Traian Basescu a acuzat USR-ul ca este "parte sau beneficiara a unei conspiratii a serviciilor care ar scoate la pensie politicienii cu experienta", scrie antena3.ro.

"Traian Basescu a preluat si el naratiunea domnilor Victor Ponta si Sebastian Ghita si a acuzat Uniunea Salvati Romania ca este parte sau beneficiara a unei conspiratii a serviciilor care ar scoate la pensie 'politicienii cu experienta'. O alianta bizara a unor oameni aflati la sfarsitul carierei politice si care au mimat ani de zile lupta politica, dar care au patronat in perfecta armonie retele de coruptie transpartinice.

Astfel de declaratii sunt partial amuzante. Sunt in aceeasi masura grave. Pentru ca ele nu urmaresc, in realitate, discreditarea USR. Nici nu ar avea cum, declaratiile sunt complet ridicole. Urmaresc insa altceva: sa discrediteze lupta anticoruptie prin sugestia ca DNA lucreaza in beneficiul unui partid politic", scrie Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.