Dupa ce a candidat in iunie pentru fotoliul de primar al Sectorului 6, fostul europarlamentar Sebastian Bodu se pregateste sa revina in politica.

Surse apropiate fostului sef ANAF au dezvaluit pentru Jurnalul National ca acesta urmeaza sa candideze la alegerile parlamentare pe listele UDMR din judetul Constanta, Bodu fiind nascut in orasul lui Mazare. Potrivit surselor, dupa esecul de la locale, Sebastian Bodu tinteste acum un loc in Camera Deputatilor. Motivul pentru care fostul europarlamentar a ales sa alature UDMR ar fi faptul ca vrea sa faca ordine in mediul de afaceri, iar maghiarii i-ar fi incurajat planul electoral, care vizeaza in principal rezolvarea problemelor economice cu care se confrunta antreprenorii haituiti de agentii Fiscului. Eternul rival al UDMR, Partidul Romania Mare, va avea astfel un motiv in plus de scandal daca Bodu se va alatura maghiarilor.

Fostul europarlamentar s-a razboit in trecut cu fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor. “Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, macar Vadim era un om cult. Si avea si umor, desi, de multe ori, umorul se transforma in calomnie. Eu personal nu am avut nicio frictiune cu el. Ba chiar am facut mai mult misto de luarile lui de cuvant in PE decat m-a balacarit el prin Tricolorul”, scria Bodu la moartea Tribunului. Fostul membru PDL s-a remarcat si prin celebrele clinciuri cu Gigi Becali, caruia a vrut sa-i puna averea sub sechestru pe vremea cand era sef la ANAF.

Cititi continuarea articolului pe Jurnalul.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.