Presedintele interimar al partidului M10, Florin Stan, si-a anuntat demisia, vineri, sustinand ca nu poate admite "ca cineva sa nu respecte legile statului si in egala masura sa fie curat ca lacrima". El preluase functia in 10 septembrie, fiind ales in locul Ioanei Constantin, care a condus acest partid mai putin de trei luni.

Florin Stan isi anunta demisia pe Facebook, spunand ca inca de la inceput a "pus umarul la acesta constructie", ocupand mai multe functii in partid, si le multumeste colegilor sai, scrie News.ro.

"Am intrat in acesta constructie pentru dreptate, fiind dornic sa ma alatur luptei anticoruptie, plecand de la premiza ca atunci cand nu stii nu ai cum sa actionezi, iar atunci cand iti sunt aduse la cunostinta anumite situatii iei masurile cuvenite. Nu pot admite ca cineva sa nu respecte legile statului si in egala masura sa fie "curat ca lacrima". Am certitudinea ca noua generatie poate sa conceapa vaccinul", spune Florin Stan.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 in 28 iunie, iar in aceasta functie a fost aleasa Ioana Constantin, care a demisionat in 10 septembrie, in locul acesteia fiind numit Florin Stan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.